Om Åbytorp Design

Åbytorp Design etablerades 2020 av David Skoghäll. Jag är till yrket Art Director och grafisk formgivning är nästan tvångsmässigt också min största hobby. Det är genom Åbytorp Design jag åtar mig frilansuppdrag, gärna småskaligt med lokal anknytning och fokus på hållbarhet. Hör av dig om du behöver hjälp med varumärkesbyggande design, grafik eller profilprodukter. Låt oss inleda ett äventyr i kreativitet och lönsamhet.

Support your local business

Köp årets julklappar i webbshoppen, följ Åbytorp Design på Facebook eller dela ett inlägg på Instagram. Stort som litet är guld värt. Kontakta mig gärna om du undrar något, vill skicka en förfrågan eller föreslå ett samarbete. Jag är evigt tacksam till alla befintliga kunder som anlitar mig.

Småskalig merchandise

I shoppen hittar du också spontana produkter och prylar av olika karaktär. Nästan garanterat unika. Något roligt, något cyniskt och kanske något som jag bara ville ha själv. Kanske t.o.m. något trendigt. Vissa idéer och produkter flyger och andra inte, men här ska de i alla fall få utrymme att testas. Oavsett så är det noga utvalda produkter av högsta kvalitet.

Print on demand

Åbytorp Design lagerhåller inga produkter. Här är säsongskollektioner, forecasts och affärsplaner skällsord. Fördelen är att inget produceras i onödan. Nackdelen är att s.k. print on demand-produkter faktiskt måste produceras innan de kan skickas. Det gör att leveranstiden i vissa fall är några dagar längre än vad du kanske är van vid. Förhoppningen är såklart att den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge.

Guldkorn från lokala samarbeten

I webbshoppen hittar du också guldkorn från diverse designsamarbeten och uppdrag. Något som båda parter i så fall tjänar på. Exempelvis finns nästan alltid ett utvalt sortiment från Habitats Fly Fishing Co. i shoppen. Titta förbi med jämna mellanrum så du inte missar något.